woensdag 2 november 2011

Amerika: het meer van Yellowstone

 Yellowstone heeft niet alleen bizons, watervallen, geisers en hete bronnen, maar ook een groot meer, niet echt heel origineel het Meer van Yellowstone genoemd. Toen wij er waren lag er nog ijs op, hoewel het al begin juni was. Het is makkelijk te vergeten dat je op een hoogte van 2500 meter bent in Yellowstone. Er lagen nog bulten van twee meter sneeuw op de camping waar wij verbleven. Maar goed, uitkijken over het meer is prachtig en rustgevend. Een van de redenen waarom dit mijn favoriete park is in de Verenigde Staten.

En zoals overal in het park vind je ook hier hete bronnen ...


3 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Verbazingwekkend dat er nog (zoveel!) sneeuw en ijs lag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel. Ja, het sneeuwde er zelfs toen wij er waren. Bizar om mee te maken.

  Johan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Johan schoonheid en liefde, welluidendheid en alles wat lof verdient komt van God de Vader van onze Heer Jezus Christus die ons verandert!!
  Vroeger vond ik bepaalde zonden zelfs niet erg en duwde ik schuldgevoel gewoon weg. Toen de Heilige Geest mij erop wees bekende ik mijn zonden en Hij gaf mij de kracht die bepaalde zonden niet meer te doen en in Zijn kracht lukt dat zonder meer, wat een wonder, wat een verandering.Daarom steeds weer niet ik maar de kracht Gods verandert mensen, dat heet genade, God is goed, God is liefde.

  BeantwoordenVerwijderen